Vodnik - Več o zdravljenju in življenju z MPN


Vodnik za bolnike z MPN je publikacija za bolnike in njihove svojce, da bi se lažje in čim bolj celovito informirali o najnovejših spoznanjih o MPN. Prepričani smo namreč, da pridobljeno znanje opolnomoči bolnika in njegove bližnje, da lahko še bolj dejavno sodelujejo v procesu zdravljenja, okrevanja in življenja z boleznijo. Vodnik ne sme nadomestiti obiska pri hematologu, lahko pa je pomembna opora bolniku in svojcem pri kakovostni komunikaciji z zdravnikom.


Avtor vsebine vodnika je specialist hematolog s Kliničnega oddeka za hematologijo UKC Ljubljana doc. dr. Matjaž Sever, dr. med.


Vsebino vodnika je uredila Brina Žagar, vodja projektov v Slovenskem združenju bolnikov z limfomom in levkemijo, L&LVodnik poleg informacij o odkrivanju in zdravljenju bolezni ponuja tudi napotke, kako živeti z boleznijo, kako preprečevati stranske učinke zdravljenja, kako se pravilno prehranjevati in kako poskrbeti za dobro počutje.Prenesite e-vodnik za bolnike z mieloproliferativnimi novotvorbami (External link opens in new tab or windowprenesi)Naročite vodnik po pošti

 
Ime in priimek
Telefon
Ulica in hišna številka
E-mail
Kraj
Poštna številka in pošta

Strinjam se s pogoji poslovanja
 Naročite vodnik po telefonu

Za naročilo vodnika nas lahko tudi pokličete na tel. št. 040 240 950 ali nam pišete na e-naslov info@limfom-levkemija.org, in poslali vam ga bomo po pošti.


Za vodnike lahko povprašate tudi v specialistični ambulanti oziroma na bolniškem oddelku v UKC Ljubljana, na Onkološkem inštitutu Ljubljana, v UKC Maribor in v splošnih bolnišnicah v Celju, Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Novem mestu, Izoli in Novi Gorici.