Vodnik - Kronična limfocitna levkemija


Vodnik poleg informacij o odkrivanju in zdravljenju bolezni ponuja tudi napotke, kako živeti z boleznijo, kako preprečevati stranske učinke zdravljenja, kako se pravilno prehranjevati in kako poskrbeti za dobro počutje.


Vodnik je delo slovenskih strokovnjakov. Glavnino strokovnega besedila o KLL je pripravil hematolog prof. dr. Samo Zver.


Ker se bolezen KLL pojavlja v različnih oblikah in je zdravljenje zato kompleksno , je pregled bolezni in zdravljenja podal dr. Zver v dveh stopnjah, enkrat na zelo poljuden način, z odgovori zdravnika na vprašanja bolnikov, in v drugem delu za tiste, ki iščejo bolj poglobljene informacije. Za to veliko delo za bolnike se dr. Zveru iskreno zahvaljujemo.


Ker se bolniki zdravijo po vseh večjih bolnišnicah v Sloveniji, smo dodali še prispevek o zdravljenju KLL v bolnišnici Nova Gorica.
Vodnik za bolnike s kronično limfocitno levkemijo (External link opens in new tab or windowprenesi)Naročite vodnik po pošti

 
Ime in priimek
Telefon
Ulica in hišna številka
E-mail
Kraj
Poštna številka in pošta

Strinjam se s pogoji poslovanja
 


Naročite vodnik po telefonu

Za naročilo vodnika nas lahko tudi pokličete na tel. št. 040 240 950 ali nam pišete na e-naslov External link opens in new tab or windowinfo@limfom-levkemija.org, in poslali vam ga bomo po pošti.


Za vodnike lahko povprašate tudi v specialistični ambulanti oziroma na bolniškem oddelku v UKC Ljubljana, na Onkološkem inštitutu Ljubljana, v UKC Maribor in v splošnih bolnišnicah v Celju, Slovenj Gradcu, Murski Soboti, Novem mestu, Izoli in Novi Gorici.